Társaságunkról

TTAKÁCS obchodná spoločnosť

Cégünk a szlovák piacon az 1994 – es évtől van jelen. A 2004 – es Kft – re való átalakulása után nagykereskedelmi státussal rendelkezik a tulajdonos vezetésével. A kertészeti architektúrákban, táj kialakitásnál használatos termékek szélles skálájának forgalmazásaval foglalkozunk. Partnereink nagykereskedelmi cégek ,szakemberek , tevékenységegük az eladás, kertek és parkok ,sportpályák ,kerti tavak, öntözőrendszerek kialakitására szakosodtak. Továbbá termesztők igényeinek kielégitésére , fürdő tavak ,díszkertek kialakitása.

Cégünk több neves külföldi gyártót képvisel. A szélles termék skálában melyet forgalmazunk vevőink talászthatnak minőségi termékeket európai és amerikai gyártóktól, valamint minőségi és árfekvésbem hozzáférhető azonos paraméterekkel rendelkező termékeket ázsiából. A beszálitó kiválasztására megkülömböztetett figyelmet forditunk.A cél hogy vásárlóink a gyakorlatban is kipróbált megbízható termékeket kapjanak. A servizünkben garanciális és garancia utáni javitásokat végzünk.

Forgalmazott termékeinket a következő kategóriákba sorolhatók:

  • Automata öntözési rendszerek – HUNTER, TORO, K-RAIN, RAIN BIRD és tartozékok – csövek, idomok, aknák, csapok
  • Szivattyúk – búvár, önfelszívó és keringető szivattyúk, házi vízművek, inteligens vezérlés és tartozékai
  • Tavi technológiák – fóliák, tavi szivattyúk , szűrők, UV lámpák, biológiai ,mehanikus szűrők és tartozékok
  • Medence technológiák – fóliák, szivattyúk, szűrők, UV lámpák, vízkezelés, porszívók, vegyszerek, tartozékok
  • Agrotermékek – kérgek , széles skáláju szubsztrátumok ,műtrágyák, külömböző textiliák (árnyékoló, nemszőtt, agrotextíliák, geotextíliák), kerti és víz program, virágcserepek és vályúk , fűmagok és egyébb ….
  • Dekorációs kövek és tartozékok – külömböző fajta megmunkált ill. természetes kövek a világ számos pontjáról, járda burkolatok, hasítot kövek, kerti dekorációs ülésre alkalmas tárgyak kőből ,fából és egyébb…

Természetes velejárója tevékenységünknek a rendszeres oktatás és képzés az oktatási központunkban, továbbá a tervezői irodánk és a szervíz részlegünk.

Tisztelettel állunk rendelkezésére !

SORTIMENT

További információra van szüksége?
Látogassa meg a boltban, vagy lépjen kapcsolatba velünk. KAPCSOLAT